18. kolo, FTC Fiľakovo – FK Železiarne Podbrezová juniori

TIPOS III. liga – stred, 18. kolo

FTC Fiľakovo  –  FK Železiarne Podbrezová juniori    1 : 0 (0 : 0)

Gól : 71´ Urbančok


Rozhodovali : Foltán – Považan, Maslen

Divákov : 550.


Fiľakovo :

Tatár – Cvetković, Rubint (74´ Kurunci), Fajd, Lazsík (60´ Iboš), Kniežević, Urbančok, Daško, Kovanič, Strniša, Nagy (87´ Genský)

 

Podbrezová juniori : 

Ludha – Gordan, Matalík (50´ Jagerčík), Turňa, Pavúk, Vodilka (76´ Sokol), Fischer, Galčík, Halgoš, Podstavek, Olatunji (46´ Mojžiš V.)


Prvý polčas bol z našej strany priemerný. Súper stavil na jednoduchosť a agresivitu. My sme pomaly obohrávali loptu, chýbala ešte lepšia ponuková činnosť, výraznejšia medzihra, herná dominancia. Domáci hrali surovo, agresívne, často dohrávali súboje aj po odohratí lopty, neustále nás provokovali. Napriek tomu sme sa snažili o kombinačnú hru, ktorej ale chýbala miestami rýchlejšia cirkulácia lopty. V krídelných priestoroch sme boli málo agresívni a aktívni smerom dopredu. Od 47. minúty sme hrali v oslabení, keď sa Podstavek nechal vylúčiť po druhej žltej karte. Napriek tomu hra bola vyrovnaná, čo viac, mali sme viac streleckých pokusov ako v prvom polčase. Súper početnú prevahu využil v 70. minúte po zaváhaní v defenzíve, kde sme boli nedôrazní na polovici ihriska a domáci hráč po prieniku stredom prekonal Ludhu. V tomto zápase sme bohužiaľ podľahli prostrediu, mladí chlapci sa zľakli, skúsenejší hrali profesorský futbal a nepridali pridanú hodnotu do herného výkonu družstva.

Gergely Geri, tréner