19.kolo, FK Železiarne Podbrezová – FK Dubnica n/V.

FK Železiarne Podbrezová – FK Dubnica nad Váhom 3 : 0 (2 : 0) 

Góly: 7′ Godál, 39′ Gerebenits, 80′ Grešák


Žlté karty : 45′ Kukoľ, 63′ Barbora, 73′ Gerebenits – 31′ Párkaň, 45′ Vaculík

Rozhodovali: Dzivjak  – Zemko, Budáč


FK Železiarne Podbrezová 

Ludha – Kováčik, Paraj, Godál (86’Pajer), Barbora – Kukoľ, Bakaľa, Grendel (28′ Grešák), Galčík (86′ Lupták) – Ďatko (86′ Skiba), Gerebenits (78′ Breznanik) 


FK Dubnica nad Váhom

Vavrúš – Kuzma, Čurik, Bilovský, Rešetka, Pleva (77′ Martinek), Petráš, Knižka (77′ Majkút), Párkaň (46′ Cyprian), Švec, Vaculík (46′ Nomilner)

Dubnici sme mali čo oplácať, kedže v prvom vzájomnom zápase 2. Ligy ročníka 2020/2021 sme iba remizovali 0:0. Dnes sme chceli spraviť všetko pre zisk troch bodov. Od začiatku sme sa do stretnutia pustili naplno a presunuli sme hru výhradne na polovicu súpera. V 7. minúte sme zahrávali náš prvý rohový kop, na ktorý si najlepšie vyskočil Godál a gólom na 1:0 potvrdil svoje kvality vo vzdušných súbojoch. Dubnica sa nechcela len tak vzdať, snažila sa útočiť a vyrovnávala prevahu v strede poľa. To bolo však jediné vyrovnanie Dubnice v tomto zápase. V 39. minúte sa Gerebenits dobre zorientoval a zvýšil na 2:0. Ukázalo sa, že od tohto momentu Železiari dominovali a kontrolovali celý priebeh hry. V tomto duchu sa niesla aj druhá polovica stretnutia. Naši chlapci si vytvárali čoraz viac šancí, no skórovať sa im podarilo až v 80. minúte, keď sa presadil striedajúci Grešák. Nič viac sa už do konca zápasu nestalo, čo znamená už druhú výhru 3:0 po sebe.