06. kolo, MFK Zvolen – FK Železiarne Podbrezová juniori

TIPOS III. liga – stred, 06. kolo

MFK Zvolen  –  FK Železiarne Podbrezová juniori     1 : 0 (0 : 0)
Gól : 47´ Hric


Rozhodovali : Krajči – Kuba, Šupej

Divákov : 250.


Zvolen :

Lehocký – Bariak, Šimko, Kotora, Pavlík, Lupčo (79´ Cavar), Neušel, Hric (89´ Bil), Slovák, Chovan (62´ Orság), Psársky (90´ Vávro)

 

Podbrezová juniori : 

Drobnjak – Turňa, Gordan, Mojžiš A., Katunský, Gecelovský, Matalík (87´ Brozman), Sedláček (67´ Jagerčík), Tereščenko, Antal, Lepieš


Do Zvolena sme cestovali s cieľom bodovať a pretrhnúť tak sériu zápasov bez víťazstva. Hlavne prvý polčas malo naše mladé mužstvo jednoznačnú hernú prevahu v poli. Naše útočné akcie končili pred súperovou šestnástkou alebo nepresným zakončením. Domáci sa zamerali hlavne na defenzívu, snažili sa prehusťovať priestor na vlastnej polovici, pred našu bránu sa dostávali len sporadicky. Hneď v úvode druhého polčasu sme inkasovali po nevýraznej strele Hrica, ktorú Drobnjak neudržal a lopta skončila v sieti. Od tejto chvíle sa domáci ešte viac sústredili na defenzívu a spoliehali sa na rýchle protiútoky. My sme sa napriek trvajúcej hernej prevahe v poli nedokázali gólovo presadiť. Útechou pre nás môže byť, že sa zlepšil herný prejav mužstva s vekovým priemerom 19 rokov a v základnej zostave s dvoma 17- ročnými hráčmi sme boli druhému mužstvu tabuľky viac než vyrovnaným súperom. Našim chlapcom ešte chýbajú skúsenosti z ťažkých zápasov. Verím tomu, že pribúdajúcimi zápasmi sa zefektívni naša útočná hra a postupne sa nám podarí odstrániť chyby v defenzíve, ktoré nás zatiaľ stoja cenné body.

Gergely Geri, tréner